Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی مراجعه مکرر اهالی این منطقه به آب وفاضلاب روستایی تبریز و رئیس آبفار، مبنی بر حل مشکل آب منطقه، دیده می‌شود که این مشکل همچنان پابرجاست. ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علی‌رغم وعده‌های مسئولان برای قطع نشدن دوباره آب منطقه آناخاتون تبریز، به گفته ساکنان، قطعی آب این منطقه از 19 ساعت به 28 ساعت در دو روز پیاپی در برخی از محلات آناخاتون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل قطعی آب اناخاتون از اردیبشهت ماه به روزهای بحرانی رسیده است. در پی مراجعه مکرر اهالی این منطقه به سازمان آب وفاضلاب روستایی تبریز و وعده احمد محسنی رئیس آب و فاضلاب روستایی تبریز، مبنی بر حل مشکل آب منطقه، دیده می‌شود که این مشکل همچنان پابرجاست.

هفته گذشته بود که خبرنگار تسنیم با تهیه گزارشی از وضعیت آب منطقه و در مصاحبه‌ای با مردم آناخاتون مشکل قطعی طولانی مدت آب در آناخاتون انعکاس داده شد. اما با توجه به رسانه‌ای شدن این مسئله و مراجعه اهالی آناخاتون به اداره آب و فاضلاب هنوز هم این مشکل لاینحل مانده است.

بیشتر بخوانید: پای حرف مردم؛ قطعی‌های آب "آناخاتون" گاهی به 19 ساعت در روز می‌رسد

روز پنجشنبه 11 مرداد ماه اهالی آناخاتون در اداره آب و فاضلاب حضور پیدا کردند تا مشکل‌شان را دوباره با محسنی بازگو کنند. محسنی در این جلسه عنوان کرد مهم ترین دلیل قطعی آب ضعیف بودن وقطع شدن برق منطقه است که برای آن نیز مکاتبات اداری با اداره توزیع برق تبریز انجام داده‌ایم.

وی همچنین عنوان کرد: از این به بعد مردم ما قطعی آب نخواهند داشت و این مشکل به زودی حل خواهد شد.

عمل دو روزه به وعده‌ها 

پس از وعده رئیس اداره آب و فاضلاب، دو روز قطعی آب در این منطقه حل شد. البته دلیل آن آب‌رسانی با تانکرهای آب و انتقال آب تانکرها به مخزن ذخیره آب منطقه بود. 

غروب روز پنجشنبه بود که مسئولان آب و فاضلاب با لوله گذاری جدید در خیابان اصلی سعی کردند مشکل آبرسانی را حل کنند اما به علت مناسب نبودن لوله‌ها موجب شد مشکل بی آبی برخیاز کوچه‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

مردم آناخاتون لوله گذاری آب را مناسب نمی‌دانند. یکی از اهالی در این خصوص می‌گوید: لوله‌های که قرار داده‌اند به علت باریک بودن نتوانسته به طور کامل نیاز اهالی را برطرف کند.

محسنی روز جمعه در آناخاتون حاضر شد. وی در گفت‌وگویی که با خبرنگار تسنیم داشت خبر داد که مشکل قطعی آب در منطقه حل شده و دیگر ضعیف بودن و یا قطعی برق برای عملیات پمپاژ آب مشکل ساز نخواهد بود.

وی در ادامه افزود: ما طی تماسی که با سازمان برق داشته ایم درخواست کردیم برق منطقه آناخاتون را قطع نکنند تا مشکل پمپاژ نداشته باشیم.

سخن این رئیس در حالی است که پیش‌تر در گفت‌وگویی عنوان کرده بود که ما نامه نگاری‌هایی بابت مشکل برق منطقه آناخاتون با سازمان برق داشته ایم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. حال با یک تلفن آقای رئیس این مشکل حل شده است نکته‌ای قابل تامل است ودر حالی که طی دو روز اخیر قطعی آب شواهدی مغایر با اظهارات محسنی را نشان می‌دهد.

قول ساخت منبع جدید آب

وی همچنین از ساخت مخزن جدید آب حدود یک ماه دیگر در قسمتی بالا دست ساختمان‌ها خبر داد و افزود: ان شالله حدود یک ماه دیگر کلنگ احداث منبع ذخیره دیگر آب را خواهیم زد که امیدواریم بعد از آن دیگر مشکل قطعی آب منطقه به طور ریشه‌ای حل شود.

اهالی آناخاتون به محسنی می‌گویند لوله‌هایی که قرار داده شده، نامناسب است، در این راستا رئیس آب وفاضلاب روستایی نیز به محل لوله‌گذاری می‌رود تا لوله‌هایی مناسب‌ترجایگزین شود. به گفته یکی از ساکنان آناخاتون به علت بروز مشکلات برای لوله گذاری رئیس آب و فاضلاب خواست که برخی از اهالی آناخاتون روز شنبه 13مرداد ساعت8:30 در اداره حضور داشته باشد تا برای حل مشکل راهکاری پیدا کنند.

روز شنبه چند نفر از ریش سفیدان در ساعت 8:30 در اداره حاضر شدند و پس از یک ساعت ونیم انتظار رئیس آب وفاضلاب نیز در اداره حضور یافت.

در این جلسه فریدون بابایی اقدم عضو شورای شهر نیز شرکت کرد تا با همفکری راهکاری بهتر پیدا کنند.

در این جلسه رئیس آب وفاضلاب روستایی عنوان کرد: متاسفانه ما با سرریز جمعیت در آناخاتون مواجه هستیم. از طرفی نیز سازمان آب و فاضلاب شهری مقدارآبی که برای آناخاتون در نظر گرفته است بسیار کم است.

وی در ادامه افزود: بودجه‌ای که برای سازمان تخصیص داده شده است جوابگو نیست. برای همین برای حل مشکل قطعی آب منطقه با سختی مواجه هستیم.

رئیس آب وفاضلاب در این جلسه در کنار عنوان همه مشکلات یک خبر نیز داد؛ محسنی با اشاره به این که این سازمان با کسری بودجه مواجه است عنوان کرد: برای رفع مشکل آب آناخاتون یک رگولاتور تهیه کردیم تا پمپاژ برقی آب حل شود.

این در حالی است که قطعی آب دو روزه آناخاتون خوشحالی اهالی را بابت خرید این رگولاتور سلب کرد.

تغییرات مسئولیت آبرسانی، بهانه شانه خالی کردن مدیران به جای پاسخگویی 

محسنی در جلسه یاد شده موضوع نقل و انتقال اداری شبکه آب اناخاتون به سیستم سازمان اب وفاضلاب شهری را نیز عنوان کرد و گفت: امروز تغییرات اداری انجام داده شده است و دیگر این منطقه و چند منطقه جدید از تبریز تحت مسولیت سازمان آب و فاضلاب شهری است و دیگر ما به عنوان سازمان آب و فاضلاب روستایی متصدی امور آب و فاضلاب این مناطق نیستیم.

این در حالی است که از روز یکشنبه عملیات لوله گذاری در نزدیکی منطقه اناخاتون آغاز شده است که به نظر بی‌ربط با صحبت‌های اخیر محسنی مبنی بر اتصال سیستم آبرسانی آناخاتون به شبکه آب وفاضلاب شهری نباشد.

هرچند خبرنگار تسنیم برای پیگیری این موضوع به سراغ رئیس آب وفاضلاب روستایی و علی هادی مدیر روابط عمومی آن رفت اما پاسخگو نبودن این افراد موجب شد این سوال همچنان بی جواب بماند.

از روز یکشنبه بعد از ظهر آب برخی محلات آناخاتون قطع شده است در حالی که مسئولان این اداره تا کنون نه تانکر آبی برای پر کردن منابع ذخیره آب اعزام کرده اند و نه آب رسانی توسط تانکرها به کوچه انجام شده است.

به نظر می‌رسد با مطرح کردن نقل وانتقال آب منطقه آناخاتون به سیستم شبکه آب وفاضلاب شهری باعث شده بی مسولیتی در خصوص آب رسانی این منطقه افزایش پیدا کند و اهالی آناخاتون 28 ساعت تشنگی را تحمل کنند.

انتهای پیام / ز

R7887/P41362/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رئیس کل دادگستری هرمزگان از فرآیند حل مشکل ۵۱ ساله مردم قشم

دریافت 155 MB

به گزارش خبرگزاری مهر؛ چالش اسناد رفسنجان یکی از مشکلات مهم در جزیره قشم بود که بر اساس آن از حدود ۵۰ سال قبل ۷ هزار و ۱۴۲ فقره سند موسوم به اسناد رفسنجان بدون تعیین محدود دقیق تحویل افراد شده بود که این موضوع هم مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده و هم موانعی را در پیشبرد عمران و آبادانی این جزیره ایجاد کرده بود.

کد خبر 6095556

دیگر خبرها

  •  مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم حل شد
  • روایت رئیس کل دادگستری هرمزگان از فرآیند حل مشکل ۵۱ ساله مردم قشم
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • حل مشکل پنجاه ساله «اسناد رفسنجان قشم»
  • رفع مشکل هفت هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • قطعی آب در شهرک خاوران تبریز
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی