Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: در روزهای اخیر با اقداماتی مثل جایگزینی آب صنعت و واحدهای کوچک تجاری و حفر چاه‌های جدید، مشکل قطعی آب را در تبریز مرتفع کردیم، اما برای حل قطعی این مشکل، انتقال آب ارس ضروری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بررسی آخرین وضعیت تأمین آب شرب تبریز و مشکلات این حوزه، دستورجلسه ستاد بحران آذربایجان شرقی بود که با گزارش مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در این خصوص گفت: نیاز آبی شهر تبریز در حال حاضر 5 هزار و 600 لیتر بر ثانیه است که از نظر تولید و مصرف، سر به سر هستیم.
 
علیرضا ایمانلو افزود: در روزهای اخیر با اقداماتی مثل جایگزینی آب صنعت و واحدهای کوچک تجاری و حفر چاه‌های جدید، مشکل قطعی آب را در تبریز مرتفع کردیم، اما برای حل قطعی این مشکل، انتقال آب ارس ضروری است.

افزایش 38 درصدی مصرف آب در تبریز
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این خصوص، با اشاره به افزایش 18 درصدی تولید آب شرب در سال جاری، گفت: گزارش‌ها افزایش 5 تا 6 درصدی مصرف آب را پیش‌بینی می‌کرد، اما امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا، مصرف آب در تبریز 38 درصد افزایش یافت.
 
رحمتی با بیان اینکه این افزایش شدید، موجب قطعی آب در هفته‌های گذشته شد، افزود: خوشبختانه با هماهنگی، پیگیری و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و اقداماتی نظیر تقویت ایستگاه‌ها و افزایش ظرفیت برداشت آب، فعلا این مشکل رفع شده است.
 
وی، حل قطعی مشکل کمبود آب شرب تبریز را در گرو اجرای طرح انتقال آب ارس دانست و گفت: در سال 96 و پس از تصویب شورای اقتصاد، موضوع تأمین اعتبار این طرح از طریق فاینانس مطرح شد، اما به دلیل تحریم‌ها امکان این کار فراهم نشد.
 
رحمتی با بیان اینکه برآورد اعتبار این طرح، 688 میلیون یورو است، افزود: تأمین این اعتبار از توان اعتبارات دولتی خارج است و باید از طریق فاینانس تأمین کنیم که پیگیری‌ها در این زمینه انجام می‌شود.
 
وی از اقداماتی نظیر افزایش ظرفیت برداشت از منابع آبی، هدایت صنایع و برخی از مشترکان واقع در مسیر انتقال آب زرینه‌رود به سمت استفاده از آب چاه، حفر چاه‌های جدید، تقویت ایستگاه‌های توزیع و تکمیل خط انتقال آب نهند به تبریز به عنوان راه‌حل‌های کوتاه‌مدت برای تأمین آب شرب مورد نیاز شهروندان تبریزی نام برد و گفت: انتقال آب ارس، راه‌حل مطمئن و اساسی این موضوع است.
 

ضرورت انتقال آب رود ارس به تبریز

استاندار آذربایجان شرقی هم با تأکید بر اینکه باید از منابع محدود آب و انرژی به درستی استفاده کنیم، گفت: در کنار اقداماتی که برای تأمین آب شرب مورد نیاز شهروندان انجام می‌شود، اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از هدررفت آب نیز باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
 
پورمحمدی با بیان اینکه کمبود آب، مسأله دیروز و امروز نیست، افزود: امسال به خاطر شیوع بیماری کرونا، این مسأله تشدید شد و قطع آب در شهر تبریز مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورد.
 
وی افزود: خوشبختانه با تلاش و هماهنگی دستگاه‌های مسئول، مسأله کمبود آب در روزهای اخیر حل شده؛ اما برای بلندمدت و حل قطعی این مشکل، عزم جدی برای متعادل کردن میزان تولید و مصرف آب ضروری است.
 
پورمحمدی، انتقال آب رود ارس به تبریز را راهکار ضروری حل این مشکل عنوان کرد و گفت: به صورت جدی پیگیر اجرای این طرح هستیم و با توجه به مشکل تأمین اعتبار به خاطر تحریم‌های اقتصادی، راه‌حل‌های جایگزین تعریف شده و این طرح اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا آب تبریز آذربایجان شرقی ارس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی جواد رحمتی محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی فایناس یورو دلار ارز خبرگزاری فارس فارس تبریز آذربایجان شرقی انتقال آب ارس مصرف آب حل قطعی آب شرب راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت

وزیرکار از تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در دستور کار دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از دغدغه های جامعه کارگری همواره بحث قراردادهای کاری بوده است. مطابق گزارش ها بیش از 96درصد قراردادهای کاری موقت هستند و همین موضوع باعث دلسردی و ناراحتی کارگران از شرایط کاری شده است. چرا که قراردادهای موقت به همراه خود عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی را به دنبال دارد.

نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت موضوعی است که رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران با اشاره به آن تاکید کردند "امنیت شغلی از وظایف مسئولان است". ایشان گفتند "اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال جامعه نیز خوب می شود".

امنیت شغلی، موضوعی است که جامعه کارگری سال‌هاست با آن دست به گریبان است. قراردادهای کوتاه مدت، و آینده نامعلوم شغلی باعث شده است که برخی از کارگران دلسرد شوند. به روایت آمار، در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و مشکلاتی مانند عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. طی سال های اخیر بخش زیادی از گلایه کارگران بابت امنیت شغلی و دستمزدها بوده است.

قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند.

بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای شرکت  یا مرکز تولیدی را به شکل پروژه در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند. پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. در این میان برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می‌کنند. حتی برای اینکه با شکایت کارگران مواجه نشوند، بااستخدام کارگران اتباع کارها را به آنها می دهند و به این ترتیب همه سود پروژه به جیب خودشان می‌رود.  

سیدصولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این خصوص گفت: دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است.

وی درباره دائمی شدن قرارداد کارگران، گفت: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ در مورد بیمه کارگران، اظهار کرد: در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم و پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  35درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال 1402حدود 9درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد.

مرتضوی بیان کرد: امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • قطعی آب در شهرک خاوران تبریز
  • اوسمار این دو بازیکن پرسپولیس را نمی‌خواهد | انتقال قطعی در تابستان
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز